Бъкингам обмисля нов ход след интервюто на Меган Маркъл и принц Хари

кралско семейство
Снимка: Getty

Бъкингамският дворец вече се е заел с разглеждането на въпроси, свързани с многообразието, предава Entertainment Tonight.

Източник на Daily Mail твърди, че институцията обмисля да наеме експерт по разнообразието след шокиращите твърдения на принц Хари и Меган Маркъл по време на интервюто им за Опра Уинфри, излъчено в началото на март.

Кралският източник добавя, че през следващите седмици в двореца ще бъде обсъждано как практиките могат да бъдат подобрени, за да включват повече представителство.

„Това е нещо, което трябва да се обмисли, но е рано да се обявяват някакви категорични планове“, добавя източникът. „Слушаме и се учим, за да направим това по правилния начин.“

Кралският източник отбелязва още, че многообразието е нещо, което кралското семейство приема сериозно, но винаги може да бъде направено повече.

В специалната 90-минутна програма на CBS херцогът и херцогинята на Съсекс заявиха, че цветът на кожата на бъдещото им дете е бил поставен под въпрос от неназован старши член на кралското семейство.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Докато споделяше пред Опра за разговора относно титлата на сина им Арчи, Меган призна, че е имало „опасения и разговори за това колко тъмна може да е кожата му, когато се роди“.

По-късно в интервюто принц Хари потвърди, че разговор за цвета на кожата на Арчи наистина се е състоял, но призна, че му е неудобно да споделя конкретни подробности.

„Никога няма да споделя този разговор. Но по това време беше неловко. Бях малко шокиран“, каза той. „Това беше още в началото...„Как биха изглеждали децата?“

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти