За Уилям посягането върху честта на Кейт е по-лошо от атака срещу самия него

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън се нуждае от разбиране и подкрепа след шокиращите разкрития на принц Хари и Меган Маркъл миналата неделя. Припомнете си повече ТУК >>>

Кралският биограф Пени Хунор разкрива пред сп. People, че принц Уилям винаги се е грижел за сигурността на съпругата си и сега може "много да се ядоса":

"Опитът на Меган да опетни репутацията на Кейт Мидълтън за него е по-лошо от атака срещу самия него."

По време на първата си поява след интервюто на брат си принц Уилям заяви пред репортер: „Ние не сме расистко семейство.“ А на въпроса дали се е свързал с принц Хари, той отговори: „Не, още не съм говорил с него, но ще го направя.“

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

По време на интервюто с Опра Уинфри Меган разкри неочаквани детайли за връзката си с Кейт Мидълтън. Американската актриса заяви, че въпреки новините, посочващи обратното, именно херцогинята на Кеймбридж я е разплакала през седмицата преди сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 г.

Меган подчерта, че това не е „конфронтация“ с Кейт и че тя е простила на снаха си:

"Не искам това да прозвучи пренебрежително за никого. Просто тогава беше тежка седмица преди сватбата и тя беше разстроена за нещо. Но тя си призна, извини се и ми изпрати цветя и картичка с извинение."

Първата среща на Меган Маркъл с Кейт Мидълтън говори много за отношенията им >>>

Актрисата сравнява и медийното отношение към нея и към Кейт Мидълтън, когато и двете са представени като нови членове на кралското семейство. Като причина за разликите при отразяване в пресата посочва расизма в британските таблоиди и силата на социалните мрежи.

"Бяха я нарекли "'Waity Katie" ("Чакащата Кейти"), защото чакаше да се омъжи за Уилиям (напомняме, че двамата имат 7-годишна връзка преди официалното обявяване на годежа). Предполагам, че е било много неприятно, но при мен не беше същото. И ако член на кралското семейство каже: "Всички сме били жертви на грубо отношение", да бъдеш груб и да бъдеш расист да две различни неща."

Е, дали принц Уилям наистина ще се ядоса и ще излезе от дългогодишния образ на сдържан и дипломатичен принц? Предстои да разберем.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти