Когато истинският мъж не се страхува от силната жена - Бен Афлек: „Благоговея пред Дженифър“

Бенифър Бен Афлек Дженифър Лопес
Снимка: Getty

В рядък момент на откровение Бен Афлек сподели една от причините да се възхищава на новата си стара половинка Дженифър Лопес.

Актьорът заяви в интервю за Adweek, че оценява влиянието, което Джей Ло, родена в семейство на пуерториканци, е оказала върху цветнокожите жени, предава Entertainment Tonight.

„Всичко, което мога да ви кажа, е, че съм видял от първа ръка разликата в репрезентирането, защото съм ставал свидетел, отново и отново, как цветнокожи жени се приближават до Дженифър и ѝ казват какво означава за тях нейният пример като силна и успешна жена и изискването ѝ на справедлив дял в света на бизнеса“, споделя той.

Актьорът подчертава възхищението и уважението, което изпитва към Лопес, казвайки: „Благоговея пред ефекта на Дженифър върху света. Като човек на изкуството най-много мога да правя филми, които вълнуват хората“, и допълва:

„Дженифър е вдъхновила огромна група хора да чувстват, че имат място в тази страна. Това е ефект, който малко хора са имали през историята, един, който никога няма да познавам, и един, до когото само мога да стоя и да се възхищавам с уважение.“

И ако е истина, че само един сигурен в себе си мъж може да не се чувства засенчен от силната жена до себе си, очевидно случаят на Бенифър е точно такъв.

Изглежда, че отношенията им само стават по-силни, като двойката вече има планове да прекара заедно празниците в края на годината. Източник на Entertainment Tonight споделя, че Лопес и Афпек „няма как да са по-влюбени“. 

„Сякаш никога не са се разделяли, но този път всичко е много по-добре“, добавя той. „Те не могат да се отделят физически, а приятелите им се шегуват за това с тях.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек на червения килим във Венеция

Наскоро 49-годишният Афлек и 52-годишната Лопес се подкрепиха един друг, присъствайки заедно на две публични събития. Първо двамата заявиха официално връзката си пред света по време на Венецианския филмов фестивал, където певицата придружи актьора на премиерата на новия му филм „Последният дуел“.

По-късно Дженифър споделя впечатленията си с видео пост в Instagram. „Толкова се вълнувам, че гледате този филм !! Това е първият сценарий, който Мат (Деймън) и Бен са написали заедно с Никол Холофценер от „Добрият Уил Хънтинг“ насам !! И това е невероятно !!“, написа тя. „Играта на целия актьорски състав е фантастична. „Джоди Комър играе главната роля и е страхотна!!! Беше вълшебно пътуване и се надявам да се насладите на снимките!!“.

Най-добрите модни попадения от Филмовия фестивал във Венеция

Миналата седмица Лопес присъства на МЕТ Гала и макар че позира сама пред фотографите, по-късно същата вечер беше забелязана в компанията на Афлек. Припомнете си тук ► Бенифър са като всички нас и една тяхна целувка го доказва!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти