Бенифър са като всички нас и една тяхна целувка го доказва!

Бен Афлек Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Бен Афлек и Дженифър Лопес са навсякъде тези дни! След като направиха официалния си публичен дебют като двойка по време на Филмовия фестивал във Венеция, двамата бяха забелязани и зад кулисите на МЕТ Гала.

Балът в музея Метрополитън се състоя в понеделник вечер, а стилът на Джей Ло очевидно беше подчинен на тазгодишната тема „В Америка: лексикон на модата“.

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

52-годишната Лопес се появи в каубойска визия на Ralph Lauren и макар да позира сама на червения килим, по-късно същата вечер двамата с 49-годишния Афлек бяха забелязани заедно.

И този път феновете ще останат доволни да видят как новата стара звездна двойка споделя целувка – и то с маски върху лицата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

„Една снимка говори повече от хиляда думи“, гласи приказката, а този кадър има потенциала да влезе сред незабравимите исторически архиви на знаменитости. Ситуацията безспорно е илюстративна за любовта по време на пандемия, която и маските не могат да спрат, а снимката бързо обиколи социалните медии.

Освен това, ако сте били във връзка през последната година и половина, подобна целувка е много вероятно да сте изпитвали и вие на някое публично място, където не е препоръчително да сваляте маската си. Изглежда, че въпреки скъпите ваканции и бляскави публични събития Бенифър са като всички нас!

Блясък, вдъхновен от Америка, на МЕТ Гала 2021

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти