Бен Афлек е допуснал непоправима грешка, която го преследва и до днес (а Джей Ло не крие раздразнението си)

бен афлек дженифър лопес дженифър гарнър
Снимка: Getty

Дами и господа, човешко е да се греши. Но ако грешната дължина бритон или червените кичури ще се заличат с времето, татуировките са почти необратимо решение, което ще носим на гърба си цял живот. Трагикомично, при Бен Афлек този израз може да бъде приет съвсем буквално. 

Актьорът има немалко татуировки по тялото си, а всяка една от тях заслужава специално място в класацията за грешни решения. Ще обърнем специално внимание на всяка една от тях, а най-доброто оставяме за накрая. 

Започваме с малкия делфин, който се намира от дясната страна на кръста му. Вижте я тук >>> С него Бен покрива старата му татуировка - името на гимназиалната му любов.

A сега ви предизвивкаме да си пуснете клипа към песента на Джей Ло "Jenny from the block", в който участва и самият Бен като нейна половинка в сюжета и в живота:

Е, с дълбока тъга ви споделяме, че гигантският кръст на едното рамо, шарените цветя и неясни абревиатури не са част от екранния му образ на алфа мъжкар, а истински татуировки, които той продължава да носи върху себе си и до ден днешен.

И сега (барабани, моля), черешката на тортата, триумфът на кича, апогеят на екстравагантната криза на средната възраст, негово величество Фениксът:

Това не е шега.

Папарашките снимки са направени през 2015-та година, а реакцията на Бен Афлек е озадачаваща - категорично заявява, че татуировката е фалшива и че е свързана с новия филм, по който работи. Фениксът така и не се появява във филма, а няколко години по-късно актьорът все пак признава, че е истинска, по-точно че "100% не е фалшива" и че се гордее с нея:

Бях вбесен от факта, че някой ме е снимал без мое разрешение. 

Вярно е, че можех просто да отговоря "Не е ваша работа". Разбира се, че е истинска. "Сложих си фалшива татуровка и я криех" - просто звучи абсурдно. 

Фениксът не е случаен избор и значи много за него:

За мен е важна, харесвам си я. Аз съм този, който я носи в крайна сметка.

Двете най-важни жени в живота му, които са горди носителики на едно и също име, също споделят и едно и също мнение по въпроса.

бен афлек дженифър лопес дженифър гарнър
Снимка: Getty

Дженифър Гарнър, бившата му съпруга и майка на трите му деца, смята, че посланието на татуировката е доста красноречиво - фениксът изразява прераждане, ново начало, а папарашките снимки с новата цветна придобивка са направени няколко дена след официалния им развод. 

► Искрената изповед на Бен Афлек: „Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямото разкаяние в живота ми“

В интервю за Vanity Fair през февруари 2016-та Гарнър заявява: 

"Феникс, който възкръсва от пепелта. Аз ли съм пепелта? Имам мнение - не желая да бъда пепелта му." 

Няколко месеца по-късно, бившата му годеница Дженифър Лопес също изразява мнението си публично в предаването на Анди Коен:

Ужасна е! Бих му казала: "Какво си мислиш, че правиш?" Прекалено шарена е. Всичките му татуировки са прекалено шарени. Татуировките не трябва да са толкова цветни, разбираш ли? Трябва да са по-готини.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Е, по ирония на обстоятелствата Джей Ло вече има възможност да му каже лично какво мисли за тази екстравагантна птица.

Бенифър отново е факт, а всички тръпнем в очакване на първата им поява като двойка на червения килим. А и вече знаем защо Бен не сваля дрехите от гърба си дори на яхтата!

 

Още за Бенифър:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти