Любов зад кулисите: жестът на Бен Афлек, който говори красноречиво за чувствата му към Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек запалиха червения килим на кинофестивала във Венеция с първата си бляскава поява, откакто възобновиха връзката си по-рано тази година. 

► Моментът, който всички очаквахме: Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно на червения килим във Венеция

От този момент, по-точно още от момента, в който папараците уловиха 52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек заедно на почивка в средата на май, целият свят полудя по тази холивудска двойка и следи зорко всяка тяхна стъпка.

Разбира се, някои неща остават извън светлината на прожекторите и червения килим. Точно тези малки жестове обаче говорят по-красноречиво за взаимоотношенията между двама души, отколкото позирането за снимка. 

Предполагаме, че и вие обожавате Бенифър колкото нас и със сигурност ще оцените това видео:

Виждаме как Бен е принуден да "обуздае" прекалено развълнуван фен, който вероятно иска да се снима с Дженифър Лопес и навлиза без разрешение в личното ѝ пространство. Жестът му е импулсивен и без капка несигурност, няколко мига преди личната им охрана да се намеси. 

Това вероятно се случва непосредствено преди двойката да се качи на едно от водните таксита след кацането им във Венеция.

Това, разбира се, не е всичко. В интервю за ET Canada след премиерата на новия филм на актьора „Последният дуел“ на въпроса "Какво беше чувството да бъдеш придружен от Дженифър Лопес на червения килим?" Бен отговаря:

Мисля, че филмът е страхотен. Надявам се всеки да го гледа. Наистина съм горд.

Тази реакция може би ви е позната?  

Когато Джей Ло се включва виртуално в сутрешното предаване Today, водещата на предаването Хода Котб намери случая за подходящ да засегне темата за любовния живот на Лопес, а тя от своя страна отклонява въпроса като професионалист и споделя подробности за новия си музикален проект. Припомнете си повече ТУК >>>

Дженифър Лопес и Бен Афлек на червения килим във Венеция

Е, очевидно двамата са решили да спазват "социална хигиена" и да запазят личния си живот в тайна. А на нас ни остава само да уважим решението им, да им се радваме и да стискаме палци този път любовта им да надделее над всички трудности!

Двойката започна отношенията си през юли 2002 г. и се сгоди през ноември, но отложи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 г. Те отмениха годежа си през януари 2004 г., а за първи път след това бяха забелязани заедно през април тази година. Малко преди това Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес прекрати взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за когото беше сгодена.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти