Случи се! Дженифър Лопес публикува снимка с Бен Афлек, а феновете полудяха

След толкова слухове и сведения отдавна си пожелахме доказателство, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са заедно – колкото по-бързо го покажат, толкова по-скоро ще ги оставят на мира, нали? Желанието ни се сбъдна - след честите папарашки снимки, интервюта с недомлъвки и избяване на светлината на прожекторите Бенифър вече официално дебютираха в Instagram!

Самата певица и актриса сподели секси кадри по бански от официалния си профил в Instagram и изглежда НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НО. А на последната снимка (плъзнете надясно, а да я видите) я виждаме в обятията на господин, който съмнително много прилича на Бен, въпреки че не е отбелязан... 

Oписанието на поста гласи: "52... това направи с мен heart

► Ето какво става, когато някой зададе въпрос на Дженифър Лопес за Бен Афлек

Напомняме, че снимката е публикувана вчера, на 24 юли, когато звездната красавица отбеляза своя 52-ри рожден ден и очевидно се е отдала на равносметки и празнуване на успехите си. Така и трябва!

По-рано този месец Джей Ло сподели по време на интервю„Просто искам всички да знаят, че е най-добрият период. Това е най-добрият период от живота ми.“

► Джей Ло след събирането с Бен Афлек: „Случват се неща, които никога не съм предполагала“

Стискаме палци този път медийното внимание около двойката да не се превърне в причина за раздялата им, както през 2004 г., когато двамата бяха сгодени и очакваха сватбата си.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани заедно още през май, но слуховете за повторното събиране на двойката бързо бяха разсеяни от източници, които твърдят, че между звездите има само приятелство.

След като актьорът беше забелязан да посещава дома на певицата в Лос Анджелис на няколко пъти, двамата заснети на почивка в Монтана няколко дни по-късно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти