Запечатано с целувка: вече няма съмнение, че Джей Ло и Бен Афлек са заедно

Дженифър Лопес Бен Афлек колаж
Снимка: Getty

Най-после дойде моментът, в който вече може да спрем със спекулациите около Дженифър Лопес и Бен Афлек – няколко кадри казват достатъчно.

Двамата бяха забелязани да споделят целувка по време на вечеря в ресторант Nobu в Малибу, Лос Анджелис. Там 51-годишната Лопес и 48-годишният Афлек са отпразнували рождения ден на сестрата на Джей Ло - Линда Лопес, разказва Entertainment Tonight.

На кадрите, споделени от Page Six, двойката изглежда в добро настроение. Това потвърждава и източник на Entertainment Tonight, който споделя: „Двамата си прекараха страхотно на празничната вечеря.“ Сред членовете на семейство Лопес са присъствали и 13-годишните близнаци на звездата – Ем и Максимилиан, които тя споделя с бившия съпруг Марк Антъни.

„Всички се чувстват наистина комфортно около Бен и много го харесват“, казва източникът на ET. „Нямат какво лошо да кажат за него. Те мислят, че е забавен и сладък, толкова е приятно за всички тях да видят Джен толкова щастлива и омаяна. Бен определено има тяхното одобрение.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

След толкова слухове и сведения отдавна си пожелахме доказателство, че Дженифър Лопес и Бен Афлек (или накратко Бенифър) са заедно – колкото по-бързо го покажат, толкова по-скоро ще ги оставят намира, нали? Стискаме палци този път медийното внимание около двойката да не се превърне в причина за раздялата им, както през 2004 г., когато двамата бяха сгодени и очакваха сватбата си.

Колкото до реакцията на феновете, те не закъсняха с колажи, които сравняват снимки на целуващите се Дженифър и Бен в началото на хилядолетието и сега, 20 години по-късно.

Още в света на звездните двойки:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти