"Сърцето ми спря": Арнолд Шварценегер проговори за момента, в който казва на жена си, че има дете от икономката

арнолд шварценегер
Снимка: Getty

Всички сме хора и всички грешим, но някои грешки са по-големи от други, тъй като нараняват хората, които обичаме. Холивудската легенда Арнолд Шварценегер много добре знае това, тъй като животът му се преобърна на 180 градуса след една такава грешка. 

През 2011 г. Шварценегер призна публично, че има дете от икономката на семейството, Милдред Баена, докато все още беше женен за журналистката Мария Шрайвър. Извънбрачното дете, Джоузеф Баена, беше на около десет години, когато актьорът най-накрая се престраши да каже на съпругата си Мария какво се е случило.

Сега Арнолд разкрива как точно е казал на Мария за тайното дете и как е реагирала тя на това шокиращо признание, предават от сайта Just Jared. 

е
Снимка: Getty

В своя документален сериал, който предстои да излезе на 7-ми юни в платформата Netflix, Арнолд споделя: „Мария и аз ходехме на консултация веднъж седмично и в една от сесиите съветникът каза: „Мисля, че днес Мария иска да бъде много конкретна за нещо. Тя иска да знае дали ти си бащата на Джоузеф.“ И аз бях като… Мисля, че сърцето ми спря и тогава казах истината.“

Актьорът си припомня още точните си думи към съпругата му в този момент: „Да, Мария, Джоузеф е мой син.“ Тя беше съкрушена от това. Имах афера през 96-та. В началото наистина не знаех. Тъкмо бях започнал да усещам, че колкото повече растеше, толкова по-очевидно ставаше и по това време наистина беше само въпрос на това да го премълча ли. Как пазиш това в тайна?“

Извънбрачният син на Арнолд, Джоузеф или просто Джо, е роден на 2 октомври 1997 г., само няколко дни след като Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Щварценегер добавя в документалния сериал, че се чувства „неохотно" да говори на тази тема, защото всеки път, когато го направи, отваря старите рани отново. „Мисля, че причиних достатъчно болка на семейството си заради грешката си. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всеки."

"Ще трябва да живея с това до края на живота си“ – казва той – „Хората ще запомнят моите успехи и ще запомнят моите провали. Това е голям провал. Имах неуспехи в миналото в кариерата си, но това е съвсем различна игра, измерение на провала.”

ф
Снимка: Getty

Шварценегер каза също, че извънбрачният му син Джо Баена е „фантастичен мъж“, който го „ кара да се гордее“. „Беше грешно това, което направих. Но не искам да накарам Джоузеф да чувства, че не е добре дошъл в този свят - защото той е много добре дошъл в този свят. Обичам го и той се оказа необикновен млад мъж“, категоричен е Арнолд. 

В края на миналия месец една поява на Арнолд и децата му на червения килим даде ясна представа за особения климат на отношенията в семейството на актьора, продиктуван от прословутата му афера през 90-те. Шварценегер беше на премиерата на новия си проект по Netflix, “Fubar“, в компанията на своите деца. Докато суперзвездата позира с дъщерите си Кристина, на 31, и Катрин, на 33 - заедно със съпруга на Катрин, Крис Прат, извънбрачният му син Джо мина по червения килим сам и беше напълно игнориран.

g
Снимка: Getty

Сложните отношения между наследниците на Шверценегер не останаха незабелязани от медиите, след като 25-годишният Джо Баена, който е запален бодибилдър точно като Шварценегер - публикува своя снимка от премиерата в социалните мрежи, написвайки колко се гордее с баща си.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се разделиха през 2011 г., веднага след като аферата на актьора стана публично достояние, като двамата финализираха развода си през 2021 г. След болезнената раздяла Мария Шрайвър реши да потърси духовен мир и подкрепа в манастир.

От бившата си съпруга Мария Шрайвър, която е племенница на бившия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди, Арнолд има четири деца: Катрин и Кристина, както и Патрик, на 29, и Кристофър, на 25. 

g
Снимка: Getty

В документалния филм от три епизода, посветен на живота му, Шварценегер казва за бившата си съпруга: „Няма нищо по-важно от това да имаш добър партньор до себе си и всяка стъпка от пътя Мария беше такава. Имаме наистина страхотни отношения. На всеки специален ден всички сме заедно като семейство. Но не е същото, както когато всички бяхме заедно под един покрив като семейство. Това вече не е така.”

Той добави, че е „много щастлив“, че с Мария са „успели да отгледат децата наистина добре“ по време на „тази тъжна история“.

Звезди, които изневериха на жените си с детегледачките

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти