Да се влюбиш на 73: Ана Уинтур потвърди връзката си с актьора Бил Най

Никога не е прекалено късно да се влюбиш и Ана Уинтур ни напомни това, когато се появи на тазгодишния МЕТ Гала бал в Музея на изкуството „Метрополитън“ под ръка с актьора Бил Най, потвърждавайки циркулиращите от няколко месеца слухове за романс между двамата. 

Модният титан и актьорът от "Любов наистина" споделят една и съща възраст - 73 години, и са родом от Великобритания.

За възможнa връзка между двамата се заговори за първи път миналия декември, когато бяха забелязани заедно на прожекция в Ню Йорк на номинирания за Оскар филм на Най – „Да живееш“.

Приятели на главната редакторка на британския "Вог" казаха пред New York Post в понеделник, че са „развълнувани“, че модната икона „най-накрая“ прави своя дебют на червения килим с любимия си Най.

Решението на Уинтур да обяви романса си с Най именно на МЕТ Гала има специално значение за нея, тъй като тя изпълнява ролята или на председател или съпредседател на известното модно събитие от 1995 г. насам. Това е нейната голяма вечер и затова е много важно за нея с кого я споделя. 

В един момент от вечерта, докато беше на червения килим, обикновено сдържаната Уинтур захвърли задръжките и беше видяна да шепне замечтано в ухото на Най, докато го стискаше за ръка.

Модната икона Ана Уинтур беше омъжена за психиатъра Дейвид Шафър, от когото има две деца, от 1984 г. до 1999 г. Впоследствие тя се впусна в десетилетна романтична история с инвеститора Шелби Браян, докато не се разделиха през 2020 г.

Междувременно Най излизаше с английската актриса Даяна Куик от 1982 г. до 2008 г. След раздялата им той мълчи за личния си живот.

Вижте снимките на новата звездна двойка от МЕТ Гала 2023 в галерията:

Влюбени на 73: Ана Уинтур и Бил Най заедно на МЕТ Гала 2023

Тазгодишната тема на МET Гала беше „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“, в памет на покойния немски моден дизайнер, който беше творчески директор на Шанел до смъртта си през 2019 г.

Редица супермодели, включително Кейт Мос, Жизел Бюндхен и Наоми Кембъл, отдадоха почит на дизайнера, като присъстваха на годишното събитие, проведено в музея на изкуствата "Метрополитън" в Ню Йорк.

В следващата галерия може да разгледате най-добрите визии на известните от тазгодишната MET Гала:

Звезден блясък от МЕТ Гала „в чест на Карл“

А тук може да видите кои звезди заблестяха на събитието заедно с половинките си:

Л като Лагерфелд, Л като любов: звездите, които се появиха с половинките си на МЕТ Гала

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти