Откровенията на Ана Уинтър

Откровенията на Ана Уинтър
Снимка: Getty/Images

Ана Уинтър – главната редакторка на модната библия "Vogue", е известна с много неща, като едно от тях е, че никак не обича да говори пред камера. Наскоро обаче тя е решила в непринуден стил да отговори на поредица от въпроси. Те са ѝ зададени, докато тя работи и се движи из офиса си, а всичко е записано на видео (можете да го видите ТУК). 

Ето и клипа преразказан с няколко думи.

Денят на Ана Уинтър започва в 5 часа сутринта. За закуска обича да си взима нещо от "Старбъкс". Най-много обича Ню Йорк през пролетта.

Любимото нещо в офиса ѝ са колекцията вази на британския дизайнер Кларис Клиф, а бюрото ѝ е предметът, който се е задържал на работното ѝ място най-дълго време.

Единствената дума, която тя иска хората в света на модата да престанат да употребяват, е "приключение".

Аксесоарите, на които винаги е разчитала, са нейните колиета, а слънчевите очила използва, за да се скрие от хората. Тя никога не се облича в черно от глава до пети, защото винаги трябва да има различни цветове.

Любимият ѝ мюзикъл е Kiss Me Kate, а на въпроса в кой мюзикъл би искала да участва тя отговаря, че за съжаление не може да пее. От комедийните актьори най-много харесва Джеймс Кордън, а Хю Джакман е любимият ѝ екшън герой.

Любимата книга на редакторката на Vogue е "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин, а книгата, която иска да беше написала, е "Война и мир" на Лев Толстой.

Скарлет Охара е най-модерната героиня в литературата, а Оливър Туист най-силно вдъхновява модните дизайнери.

Най-големият страх на Ана Уинтър са паяците.

Тя предпочита дантелата пред кожените материи, както и винаги избира модерните дрехи пред облеклата във винтидж стила.

Първото нещо, което забелязва в един човек, когато се запознае с него, е неговата усмивка, а най-доброто място за почивка според нея е домът.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти