Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които все още зашеметяват с красотата си

актриси над 70
Снимка: Getty

За тях възрастта е само число в документите им за самоличност. Те имат доста дълъг стаж в Холивуд, но времето не изтрива блясъка им. Въпреки че са прехвърлили седемдесетата си година, тези дами блестят по-ярко от всякога и само ни карат да стискаме палци и да се надяваме, че и ние ще изглеждаме по този начин на тяхната възраст. 

Някои от тези актриси разкриват, че тайната на свежия им вид се крие в спазването на стриктен хранителен режим, спорт и добра грижа за кожата. Някои от тях са се възползвали и от услугите на пластичните и естетични хирурзи и не го крият.

Каквито и да са причините за тяхната зашеметяваща визия, тези дами могат само да са повод за вдъхновение и възхищение. Защото това да не влезеш в стереотипа за възрастната жена, която сякаш се е отказала от живота, е израз на усърден труд, смелост и упоритост.

Вижте в галерията как времето е променило тези 12 ослепителни жени, които покориха Холивуд преди десетки години и все още озаряват върховете на киноиндустрията с красотата си.

Да остарееш по холивудски: актрисите над 70, които все още зашеметяват с красотата си

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти