С грижа за планетата: 8 момента, в които Кейт е обличала повторно една и съща рокля на червения килим

Херцогинята на Кеймбридж отдавна е шампион по повторното носене на един и същ тоалет – практика, която все още е сравнително рядка на червения килим, дори днес. В ранните си години като кралска особа тя беше снимана с една и съща рокля в рамките на няколко месеца, доказвайки на всички нас, че наистина не е нужно да купуваме нова рокля за всяко събитие, което ни предстои.

Разбира се, Кейт вече има предимството да разполага с голям гардероб, към който да се обърне – включително изумителни рокли от дизайнери като Джени Пакъм и Александър Маккуин. Независимо дали става дума за смяна на аксесоарите или прическата, тя винаги успява да направи външния си вид да изглежда свеж и различен, дори роклята да е на десетилетие. През 2019 г. херцогинята дори беше преработила корсажа на роклята Erdem, която носеше за първи път на наградите БАФТА през 2017 г., давайки ѝ изцяло нов живот.

Предвид забележителното влияние, което херцогинята има, нейните появи на червения килим изпращат силно послание колко важна е устойчивостта в модата. В края на краищата, най-екологичният избор, който можете да направите, е да носите това, което вече притежавате.

Разгледайте всеки път, в който херцогинята е рециклирала рокля на червения килим:

8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „рециклирала“ стари рокли

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти