11 години заедно: любовната история на Кейт и Уилям

кейт уилям
Снимка: Getty

Миналият вторник принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 11 години, откакто на 16 ноември 2010 г. за първи път обявиха годежа си пред света. След това херцогът и херцогинята на Кеймбридж се ожениха през 2011 г. на грандиозна церемония, която помним сякаш беше вчера. По този овод, решихме да хвърлим поглед назад към разцъфтяващата връзка на кралската двойка от самото начало.

Принц Уилям и Кейт, които сега са горди родители на три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, се запознават през 2001 г. в университета „Сейнт Андрюс“. И двамата живеят в общежитието „Сейнт Салваторс Хол“, но искрата прехвърча между тях едва през следващата 2002.

Коя е Изабела Калторп, заради която Кейт и Уилям се разделят за кратко

Кейт за пръв път привлича вниманието на Уилям, когато участва в благотворително модно ревю, където се появява по бикини и прозрачна рокля. Приятелството на двойката скоро прераства в романтика, като Уилям и Кейт дори споделят един и същи апартамент през втората година на университета. Днес двойката е щастливо омъжена, има три деца и върши кралските си заължения рамо до рамо. Но връзката им не е съвесем традиционна и има някои моменти, които ни изненадват искрено.

Нека погледнем назад, за да видим как продължава тяхната любовна история.

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти