Защо принц Уилям е използвал фалшиво име в университета

Принц Уилям е имал страхотно студентско преживяване в университета "Сейнт Андрюс" във Файф, Шотландия - ако не друго, там се запознава с бъдещата си съпруга, Кейт Мидълтън, която всъщност е била негова съквартирантка (първоначално платонично).

А нормалният студентски живот е точно това, което Уилям иска, дотолкова, че си измисля фалшив псевдоним, който приятелите му използват, когато говорят за него, за да не привличат вниманието към бъдещия крал: Стив.

Да, Стив. Просто един нормален британски студент с незабележително име и незабележителен живот.

Споед The Mirror Уилям е използвал този псевдоним, за да остане в анонимност, защото отчаяно е искал да избяга - поне за известно време - от любопитните очи на пресата и да бъде просто нормален студент.

Въпреки че се записва под името Уилям Уелс - фамилията му е избрана, защото баща му е бил (и все още е) принц на Уелс - когато говорят за него публично, приятелите (включително Кейт, най-вероятно) го наричат Стив, така че хората извън тесния им кръг да не знаят, че всъщност говорят за престолонаследника.

И макар че пресата се съгласява, че Уилям трябва да има свободата да се занимава с обучението си без непрестанно медийно внимание, той все пак е принц Уилям и е привличал вниманието, където и да отиде и каквото и да прави.

Коя е Изабела Калторп, заради която Кейт и Уилям се разделят за кратко

В университета Уилям първоначално изучава история на изкуството, но по-късно се преориентира към географията.

Двамата с Кейт живеели в едно и също общежитие в колежа и станали "спътници" почти веднага, след като Уилям събрал смелост да я покани на закуска с него и приятелите му, казва приятел на двойката. (Между другото, Кейт имала свой собствен прякор в университета: "Красивата Кейт" - прозвище, дадено ѝ в края на седмицата на първокурсниците през първата ѝ година в училище, според кралския експерт Кейти Никол).

Уилям и Кейт все още са само приятели по това време, когато той плаща 220 паунда за билет за първия ред, за да види как Кейт дефилира на благотворително модно ревю, и не е изненадващо, че прозрачният ѝ тоалет привлича вниманието му.

Към втората година от обучението им Уилям (или трябва да кажем Стив), Кейт и още двама приятели се преместват в китна двуетажна къща, където Уилям и Кейт в крайна сметка се влюбват.

Двамата се дипломират през 2005 г. в университета, като на церемонията по дипломирането им присъстват кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол.

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти