Защо не откривате в себе си качествата на зодията ви: мнение на психолог и астролог

Дори да ви харесва идеята да получавате насоки за бъдещето, астрологията може и да ви носи разочарование, ако сте забелязали, че се отнася повече за други хора, отколкото за вас.

Докато например вашата приятелка Скорпион се припокрива с често срещаните черти сред представителите на тази зодия, възможно е характеристиките, приписвани на вашата зодия, просто да не резонират с характера ви, пишат от Well+Good.

В случай че не се идентифицирате със своя астрологичен знак, може би просто не сте открили истинското си Аз.

Най-характерните черти според асцендента

„Личността от рождената ви карта - която всъщност е човекът, описан чрез позиционирането на Слънчевата система във всяко съзвездие - не сте вие, а определението за вашето идеално Аз“, казва д-р Верошк Уилямс, клиничен психолог и астролог.

„Това насочва индивида към постигането на оптималното му Аз през целия му живот. Ако не го чувствате, тогава може би не сте приведени в съответствие със зодиакалния си знак“, твърди Уилямс.

Д-р Уилямс препоръчва да научим повече за своя звезден знак, за да решим всички проблеми с идентичността, които ни пречат да се чувстваме в хармония с него. Но ако подозираме, че има друга причина за несъответствието, има няколко възможности.

Вижте в галерията 3 ситуации, заради които ви е трудно да се идентифицирате със своя зодиакален знак според д-р Верошк Уилямс.

Няколко причини да не се идентифицирате с астрологичния си знак

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти