Вълнуващо пълнолуние в Овен: как ще се отрази мощната му енергия върху всяка зодия

луна
Снимка: Istock

Едно от най -вълнуващите неща, които могат да се случат в астрологията, е пълнолунието. На всеки 28 дни настъпва пълнолуние, създавайки най-вълнуващия и динамичен момент от лунния цикъл.

Пълнолунието може да ви провокира с магически откровения, които ви подтикват да научите по-дълбоки истини и да прегърнете промените, които идват с тези истини. Всеки усеща въздействието на пълнолунието по свой уникален начин. И може да се изненадате как пълнолунието през октомври ще повлияе на вашата зодия.

Това пълнолуние, което е и последното преди Хелоуин, може да се почувства по-хаотично и интензивно от обикновено, благодарение на факта, че е в кардиналния огнен знак Овен. Този знак е страстен, от онзи тип, който се влюбва от пръв поглед. Тази любов обаче надхвърля обикновената романтика, защото се отнася и за всеки друг аспект от живота. Овенът не е знак, който търпеливо чака, преди да предприеме действия, защото той скача при първата възможност да излезе напред.

Въпросното пълнолуние ще се противопостави на Марс – планетата на битките и силата – която също така е и планетата, която управлява Овен. Това ще повиши емоционалната температура на това пълнолуние и ще предизвика дълбоки реакции във вас. Но тъй като това пълнолуние също ще се сближи с обсебващия Плутон, може да се почувствате вдъхновени да направите нещо негативно или пагубно. Не забравяйте да сте наясно с намеренията си.

Ето как ще ви се отрази това пълнолуние според вашата зодия:

Какво да очаква всяка зодия от пълнолунието в Овен

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти