Пълнолунието в Овен ще се отрази най-силно на тези 4 зодии

луна
Снимка: Istock

По време на пълнолуние нещата имат тенденцията да стават малко по-интензивни. Сякаш вълна от енергия се е натрупвала до този момент и сега най-накрая се разбива. A с хаоса идват и много разкрития за това какво наистина се случва в живота ви в момента.

Пълнолунието се случва, когато Луната – владетел на вашия вътрешен свят, формира пряка опозиция със Слънцето – владетел на вашия външен свят. Тъй като тези два небесни тела образуват противопоставяне, те са склонни да разкриват информация един за друг и неизбежно разкриват по-дълбоки истини за себе си.

Предстоящото пълнолуние ще се случи на 20 октомври в 17:58 ч. в страстния, състезателен и импулсивен знак на Овена. Това означава, че пълнолунието ще нанесе сериозен удар. Овенът е зодия, която е готова да се бори за това, в което вярва, и предпочита да се сблъска директно с източника на проблема, вместо да го заобикаля. Овенът е нестабилен, емоционален и невероятно динамичен. Това пълнолуние ще ви помогне да усвоите част от силата на този огнен знак.

Ако случайно сте кардинален знак, това пълнолуние ще остави дълбока следа във вас. Може дори да ви вдъхнови да предприемете големи промени в живота си. Ето кои 4 зодии ще бъдат най-силно повлияни от предстоящото пълнолуние в Овен:

4-те зодии, на които пълнолунието в Овен ще се отрази най-силно

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти