От 29 август до 29 септември - започва златен период за всички зодии! Ето какво да очаквате

магия природа мистично
Снимка: Thinkstock

Идва златната есен, но дори и отиващото си лято още може да донесе нещо добро в живота на зодиакалните знаци. Според астролозите, точно сега идва моментът, когато се появява светъл период и той ще продължи чак до края на септември.

Нищо чудно, че този период се нарича златен и кадифен, защото стопля душата, оставяйки своите отпечатъци в сърцето на всеки човек.

Ако в живота ви всичко се обърква и ви се струва, че никога няма да успеете да избягате от тази клопка, не падайте духом. Още сега или малко по-късно радостните промени със сигурност ще навлязат в живота ви.

Новите тенденции могат да се усетят още в края на август и това ще ви даде желание да вървите напред, да завладявате нови върхове. Колкото повече вярвате в успеха си, толкова повече ще можете да направите в това щастливо време.

Основният съвет на астролозите: не се стремете да бъдете първи, а се опитайте да бъдете най-добрите и с това мото трябва да влезете в есента.

Нещо добро ще се случи от 29 август до 29 септември за всеки от зодиакалните знаци, но само за трима ще е най-доброто време. В техния живот всичко лошо ще отмине и ще дойде нещо светло, искрено и истинско, ще имате по-малко притеснения, здравето ви ще се подобри, всичко ще е наред.

Има и няколко зодии, за които периодът ще бъде особено благоприятен. Ето и кои са те:

Трите зодии, за които периодът от 29 август до 29 септември ще е изключително благоприятен >>>

Останалите знаци на Зодиака трябва да повярват в своето щастие и в съдбата си и тогава всичко скоро ще се получи.

ръце магия цвете
Снимка: Istock

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти