Изключително рядката Синя суперлуна в Риби ни кара да действаме смело: какво да очаква всяка зодия

луна пълнолуние
Снимка: iStock

През сезона на зодия Дева реалността ни удря право в лицето, а Меркурий, който към момента е ретрограден, смесва подробности и информация, което затруднява решаването на проблеми и обмена на важни инструкции.

Обикновено това време на годината е възможност за всички да подредят отговорностите, които са оставили да се натрупат през сезона на Лъва, но с ретроградното движение на Меркурий няма да е толкова лесно да постигнете незабавен напредък, разказват от Elite Daily.

За щастие, докато втората суперлуна за месеца се готви да освети небето, ще получите така необходимата почивка от притесненията през сезона на Девата. Синята суперлуна в Риби на 30 август 2023 г. не само ни насочва към по-голямата картина, но насърчава всички да погледнем отвъд изпълнените наполовина задължения, които са точно пред нас, както и към бъдещите мечти и идеали.

Суперлуната възниква, когато пълната луна изглежда по-ярка и около 7% по-голяма от обичайното, а синя луна се появява, когато има две пълни луни в един и същи календарен месец (луната всъщност няма да е синя на цвят). Те се считат за редки лунации, като се появяват само веднъж на две до три години. Луната на 30 август е изключително рядка, защото е едновременно супер и синя. Последната синя суперлуна се появява през декември 2009 г., а следваща ще се появи чак през август 2032 г.

Ето как всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от рядката Синя суперлуна през 2023 г. според Elite Daily:

Какво да очаква всяка зодия от Синята суперлуна на 30 август

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти