Особеният времеви интервал 1-31 август: Отваря се портал за изпълнение на желания!

луна
Снимка: iStock

Както вече стана ясно, през август 2023 г. всички имаме невероятната възможност да се докоснем до силата на две Суперлуни, което може да насочи бъдещето ни в позитивна насока. В периода от 1 до 31 август ще се отвори портал към невероятно успешен период от живота, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания.

Пълнолунието във Водолей на 1 август беше първата Суперлуна за месеца, а второто пълнолуние е Синята луна в Риби и ни очаква в последния ден на август.

Наблюдаването на две такива явления в един и същ месец е изненадващо мощно и уникално астрологично събитие.

Периодът между двете Суперлуни е нашият шанс да придобием нова мъдрост. Време е да заявим себе си и да използваме мощната енергия на август, за да получим нещата, от които имаме нужда. 

Но не забравяйте, че и Съдбата през този период ще ви подложи на няколко изпитания, но след като ги издържите ще бъде възможно да преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата, както винаги: четири знака на зодиака в този период ще постигнат особени успехи, за тях са подготвени особени изненади.

Ето и кои са четирите зодии, на които този период ще донесе най-много промени и късмет:

1-31 август: Отваря се портал за изпълнение на желания!

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти