Есетровата суперлуна във Водолей ни освобождава от задръжки: ето какво да очаква всяка зодия

луна пълнолуние
Снимка: iStock

Сезонът на зодия Лъв е моментът за много неща (като смела смяна на прическата и много блясък), но най-вече да носите по-малко дрехи, да излизате повече и да влезете в ролята на главен герой.

Време е да изразите себе си по начин, за който невинаги може да имате смелост през останалото време от годината, разказват от Elite Daily. Тъй като към момента Венера е ретроградна в Лъв, е много по-лесно да попаднете в конфликти, просто бидейки себе си. За щастие, докато пълнолунието се готви да освети небето, ще бъдете много по-малко загрижени за това кой не е съгласен с начините, по които изразявате личността си

Всъщност всеки зодиакален знак ще се чувства свободен да се изрази без задръжки по време на Есетровата суперлуна на 1 август 2023 г., която ще се проведе във фиксирания въздушен знак Водолей. Основната грижа на този управляван от Сатурн знак е изцяло изразяването на оригинални мисли и идеи, независимо колко несъгласни могат да бъдат хората с тях.

Пълнолунието ще постави акцент върху желанието на всеки знак да се разграничи от възгледите на колектива и ще създаде уникално чувство за индивидуалност, което може да не бъде добре прието от всички. Докато Венера е ретроградна, няма по-добър момент да премахнете всички филтри, които размиват най-неподправения начин да изразите себе си.

Пълнолунието през август се счита за Суперлуна – явление, което се случва три до четири пъти всяка година. Суперлуната е с около 7% по-голяма от типичната пълна луна, което може да я накара да изглежда по-голяма и по-ярка от обикновено. Макар размерът ѝ да е впечатляващ, той няма да окаже по-голямо влияние върху настроението ви от обикновено, така че не е нужно да се тревожите.

Луната, която ще изгрее на 1 август в 21:33 ч., се нарича още есетрова – такива се състоят всеки август, отбелязвайки период, когато есетровите риби най-често се ловят - и по-специално в Големите езера в САЩ, откъдето идва и рибният прякор.

През август 2023 г. можем да наблюдаваме Суперлуна два пъти, като следващата ще бъде на 30 август и се нарича Синя суперлуна.

Вижте в галерията тук как ще ви се отрази Есетровата суперлуна:

Как ще се отрази на всяка зодия Есетровата суперлуна на 1 август

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти