От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се променя коренно!

жена магия уют есен зима
Снимка: Istock

На 19-ти октомври през целия ден ще властва аспектът Слънце - Плутон, който може да постави на пътя ни спънки и предизвикателства свързани с борби за надмощие. Но по-важното, е че заедно с това в срядата властва особено благодатен аспект Венера - Марс, който осигурява повече попътен вятър в любовните дела. Романтиката е във въздуха и се свързваме по-лесно с близките ни хора! Този аспект ще задейства късмета ни, особено в романтичен план.

В четвъртък (20 октомври) Луната навлиза в  знака Дева и до неделя ни осигурява време за подреждане и реорганизиране на емоционалните ни потребности в дните. Това положение ще ни носи хармония и нови перспективи в желанията. Идеите ни ще се чуват и ще се чувстваме харесвани, а новите възможности ще изникват една след друга пред нас.

Петъкът се разгръща с едно щедро въздушно обединение между Венера и Слънце във Везни, за да ни осигури повече благодат в личен план до неделя. Чувстваме се красиви и желани, в такива дни, получаваме подкрепа и внимание.

Неделното утро пък ни посреща с ефирна въздушна Луна вече във Везни, за да ни даде повече стимул в социалните контакти и общуването с близки на сърцето ни хора. През целия ден получаваме подкрепа от авторитети във връзка с пътуване и лични идеи.

Периодът от днес до 23 октомври ще промени живота на някои представители на зодиака, а за да бъде успешна тази промяна, трябва да се доверим повече на интуицията си!

Ето кои зодии ще преживеят големи житейски промени:

От днес до 23 октомври: животът на 5 зодии се променя!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти