Сезонът на Везните разпалва страстите в любовния ви живот: какво да очаквате според зодията си

зодия зодии хороскоп астрология Везни
Снимка: iStock

През изминалия месец вероятно сте се организирали, работили сте усилено и в общи линии сте правили всичко възможно, за да подредите живота си – да, сезонът на Девата беше доста изтощителен! Независимо дали навлизате в началото на новата учебна година, занимавате се с допълнителна работа в офиса или просто се опитвате да смогнете със списъка си със задачи, мислим, че можем да говорим от името на всички, като заявим, че е време за почивка.

Добри новини! Сезонът на Везните започва на 22 септември. Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей процъфтяват най-много в момента, докато кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог имат по-напрегнат период.

Сезонът на Везните съвпада със сезона на връзките – това е най-доброто време от годината да се свържете с нови приятели, колеги или нов партньор! В астрологията Слънцето представлява личността и вашето его, така че когато е във Везни – знакът на взаимоотношенията – вие насочвате вниманието си към личните взаимоотношения в живота си. Това не е моментът да сте сами. По всяко време и навсякъде, където сте с друг човек, имате много по-голям шанс за успех – и е по-вероятно да си прекарате добре.

Сътрудничеството е ключово в момента. Що се отнася до любовния ви живот, това е най-доброто време да поработите върху отношенията си с партньора. По-лесно е да се отворите към тях и е по-лесно да ги изслушате. Ако нечии нужди не са удовлетворени, можете да говорите и да разрешите всички проблеми, които имате. Що се отнася до социалния ви живот, лесно е да разрешите всякакви спорове между вас и приятел. На работа също можете да свършите много неща, стига да помните, че работата в екип ще накара мечтата ви да сработи!

Най-големият проблем, с който може да се сблъскате през сезона на Везните, е, че може да се идентифицирате прекалено много с вашите взаимоотношения. Ако нещата между вас и вашата половинка не са толкова горещи, може да почувствате, че вината е изцяло ваша. Ако едно приятелство е в лошо състояние, може да мислите, че вие не сте най-добрият приятел. Докато не забравяте да работите заедно, ще можете да преодолеете тези проблеми без проблем. О, а Меркурий все още е ретрограден до 2 октомври, така че бъдете готови да се сблъскате с бившите си!

Ето какво да очаквате от сезона на Везните според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Везните

Вижте какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти