Нумерологична прогноза: каква ще бъде 2023 в сферата на любовта, финансите и общуването

2023 нова година
Снимка: iStock

Нумерологията е наука, която изучава числата и тяхното влияние върху съдбата на индивида и човечеството като цяло. Експерти в областта направиха задълбочен анализ на 2023 г., за да ни кажат какво може да ни очаква тази година.

Вече ви разказахме каква ще бъде следващата година според китайския календар, но е време да разкрием и какво вещаят числата.

Кое число ще бъде начело през 2023

За да разберете кое число ще доминира над всички останали, просто трябва да съберете всички числа, съставляващи годината: 2 + 0 + 2 + 3. Оказва се, че числото 7 ще управлява света.

Това, което знаем със сигурност за числото 7, е, че то има най-близката връзка с късмета. Седмицата носи късмет, което означава, че годината ще бъде изключително приятна за тези, които искат да се пробват в нова област или просто искат да променят живота си към по-добро.

Това е светло число, което е наситено с доброта от начало до край и ни обещава много благоприятни моменти в любовта, приятелството и общуването с хората като цяло. Единственият основен недостатък на седмицата е желанието за усамотение. Тя не харесва, когато хората общуват много и споделят плановете си един с друг.

Ето какво още ще ни донесе седмицата през 2023:

Каква ще бъде 2023 според нумерологията

Вижте какво още предсказват звездите за 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти