Годината на Водния Заек: какво да очаква всяка зодия от 2023 според китайския хороскоп

Според китайския календар 2023 ще бъде годината на Заека. Еквивалентът на този знак в западния зодиак е зодия Телец.

Годината на Заека оставя впечатление за енергичен период, изпълнен със съдбовни промени. 2023-а се счита за спокойна година, по време на която всички промени и иновации ще са очевидни, прозрачни, логични и лесни за разбиране.

На пръв поглед 2023 може да изглежда доста обикновена, но под маската на оптимизма и безгрижието се крие душата на заек, чийто известен страх от почти всичко трябва да се вземе под сериозно внимание. С други думи, следващата година може да бъде белязана от внезапни промени, възходи и падения, финансови сътресения и социален смут. Именно затова е важно да изградим морална сила и устойчивост, с които да се изправим срещу кризите и негативните тенденции.

От друга страна, събитията през 2023 винаги могат да вземат положителен завой и да разгърнат един по-оптимистичен сценарий - също както заекът успява да събере кураж и увереност. Ето защо тази година ще бъде с две лица, едновременно сложна и драматична, но и обикновена и постоянна.

Китайският хороскоп ви съветва да обърнете внимание на символа на Заека и да разберете някои от неговите характеристики: разумно осмисляне на всяка ситуация, бдителност и способност да се мобилизирате по всяко време, винаги да държите под око опасните ситуации.

Разберете какво ви очаква през 2023 според китайския хороскоп:

Какво да очаквате от 2023 според китайския календар

Разберете какво ви очаква през 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти