Мрачните предсказания на Нострадамус за 2023

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си “Les Prophéties”, чието първо издание е публикувано през 1555 г.

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

От икономически кризи, срив в пазарите, нетипични политически събития и драматична деградация в действията и чувствата на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 далеч не прогнозират светло бъдеще, така че мнозина се надяват те да не се сбъднат.

► „Първият герой ще бъде сменен“: предсказал ли е Нострадамус съдбата на Путин?

От климатична гледна точка, необходимостта от пречистване и ребалансиране на планетата ще доведе до урагани, наводнения, земетресения и вулканични изригвания. Нострадамус пророкува, че през 2023 ще започне нова ера както в календара, така и в реалността ни. 2023 ще е година, която ще донесе едновременно трагедии и разкрития.

Този критичен период не означава задължително край, а по-скоро фундаментална трансформация на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно ниво.

Ето какво предсказва Нострадамус за 2023:

Пророчествата на Нострадамус за 2023

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти