Новолунието в Стрелец ни предизвиква да мечтаем смело извън зоната си на комфорт: какво да очаква всяка зодия

жена Луна астрология
Снимка: iStock

Ако сте искали да опаковате куфарите си и да тръгнете на импровизирано пътешествие, сезонът на Стрелеца вероятно е виновен за това. Слънцето официално стъпи в този весел знак със свободен дух на 23 ноември, внасяйки оптимизъм и вълнение в космоса след доста интензивен сезон на затъмнения.

► Сезонът на Стрелеца е време за приключения и нови емоции: какво да очаква всяка зодия

Като променлив огнен знак, Стрелецът е изцяло в изследването на възможностите, които съществуват извън границите на вашата зона на комфорт, насърчавайки всички да мислят извън кутията и да приемат нови философии.

Докато сезонът на Скорпионите беше съпротива срещу промяната, този сезон насърчава всеки знак да стане по-гъвкав. Докато Слънцето и Луната се подготвят да се свържат в този огнен знак, новолунието през ноември в Стрелец ще повлияе на способността на всеки знак да мечтае смело, без никакви граници или ограничения.

Това новолуние ще разкрие какво е възможно, след като си позволите да се отдръпнете крачка назад и да възприемете по-голямата картина. Тъй като Юпитер, управителят на това новолуние, вече е директен, това е идеалният момент да предприемете действия. Юпитер, намиращ се директно в Риби, един от знаците на неговото управление, бележи идеалното време да проявите намеренията си около вашите надежди и мечти. Никакви желания не са забранени!

Ето какво може да очаква всеки знак от новолунието през ноември в Стрелец:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Стрелец

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти