Новолунието в Стрелец ще повлияе най-силно на тези 4 зодии

жени приятелки есен природа листа
Снимка: iStock

Ноември може да е започнал хаотично, но сезонът на Стрелеца е официално тук, за да разведри настроението. Тъй като Слънцето се премества в Стрелец на 23 ноември, чувството за свобода, оптимизъм и надежда се възстановява в космоса след много интензивен сезон на Скорпиона.

Стрелецът е знак за възприемане на светлата страна на нещата и на всичко, което е възможно, ако разширите хоризонтите си. Тази енергия със сигурност ще достигне своя връх на 24 ноември, тъй като Слънцето и Луната се съединяват в този знак, за да образуват жизнерадостно, весело новолуние в Стрелец, което ще засегне най-силно четири зодиакални знака.

Като първата луна без затъмнение от 9 октомври насам, новолунието в Стрелец ще накара всички да се почувстват по-игриви и приключенски настроени. Променливият огнен знак Стрелец е свързан с търсенето на приключения по начин, който центрира знанието, истината и изследването; това е знак за започване на безкрайното пътуване към истината и разбирането.

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се сблъскат в този знак, извеждайки нови начала на преден план по отношение на желанието на всяка зодия да разшири своите хоризонти. Тъй като Юпитер, управителят на Стрелец, също ще бъде разположен директно в Риби на този ден, способността да се придвижите напред по начин, който е обещаващ и обнадеждаващ за бъдещето, е неизбежна, особено за променливите знаци.

Ето какво могат да очакват тези четири зодии по време на новолунието в Стрелец:

Новолунието в Стрелец ще промени живота на тези 4 зодии

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти