Сезонът на Стрелеца е време за приключения и нови емоции: какво да очаква всяка зодия

Стрелец астрология зодии зодия
Снимка: iStock

След дълъг и изпълнен с емоции месец, може да се каже, че всички сме готови за промяна на темпото. Имаме късмет, защото на 23 ноември Слънцето излиза от Скорпион и започва да пламти в огнения Стрелец!

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяват най-много през сезона на Стрелеца, докато променливите знаци Близнаци, Дева и Риби може да се затруднят да се справят с бързите темпове.

Стрелецът е знакът на приключенията, пътешествията и мъдростта. Без значение от вашата собствена зодия, от 23 ноември до 21 декември вие ще ходите от място на място, ще опитвате нови неща, ще се срещате с вълнуващи нови хора и ще разширявате ума си през цялото време. Независимо дали предприемате пътуване някъде далеч, започвате нов курс или просто отивате в ново кафене или книжарница, можете да разчитате, че ще станете много по-обогатен човек.

Стрелецът е архетипът на „професора“ на зодиака. Вие не само разширявате собствената си перспектива и учите, но и сте много по-заинтересовани да споделяте знанията си с другите. Стрелецът е огнен знак с много независими вибрации, но можете да научите, че всяко пътуване, което предприемете, е по-добро с приятел.

Ето го и проблема – в момента може да бъдете малко склонни да поучавате другите. Толкова сте развълнувани да разказвате за всички неща, които научавате, че може да забравите как да слушате. Ако говорите, говорите, говорите, говорите през цялото време и някой не е съгласен с вас или просто не се интересува от това, което имате да кажете, може да се ядосате доста. Не забравяйте да слушате и имайте предвид, че е нормално не всеки да е съгласен с вас.

Нискоенергийните, изтощителни вибрации на ретроградния Марс може да ви затруднят да влезете в сезона на Стрелеца с пълна сила, но все пак ви предстои страхотен месец. Колкото повече изследвате и изживявате света около вас, толкова по-добре. До края на месеца ще преминете през драстична трансформация в много по-добре развит човек. Забавлявайте се!

Ето и какво да очаквате от сезона на Стрелеца според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Стрелеца

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти