Ретрограден Марс в Близнаци отваря малък ад: какво да очаква всяка зодия

космонавт астрология ретрограден Марс
Снимка: iStock

Единственото нещо, което движи Марс, е неговият инстинкт. А когато планетата на конфликтите, страстта, амбицията, войната и сексуалността стане ретроградна, тя може да доведе със себе си малък ад.

Ретроградното движение на Марс продължава от 30 октомври до 12 януари 2023 г., задавайки тона на последните месеци от годината. Периодът ще ни принуди да преосмислим начина, по който действаме според импулсите си.

Както при ретроградните движения на останалите планети, ще бъдем изправени пред проблеми, които избягваме, за да можем най-накрая да ги оставим зад гърба си. Провеждайки се в Близнаци – променливият въздушен знак на общуването, умствената дейност и двойствеността – на тази ретроградност няма да ѝ липсват противоречия, интелектуални спорове и по-груби конфликти, разказват астролозите от Stylecaster.

Марс в Близнаци има способността да лишава от филтър в общуването, затова бъдете внимателни какво казвате и как го казвате. Избягвайте коварните дебати, съветват астролозите. Краят на този период ще бъде момент на дълбока интимност и емоционална трансформация и може да бъде белязан от откровени разговори, които ще предизвикат сближаване. Освободете се от безсмислените негодувания, свързани с миналото.

Вижте в галерията тук какво да очаква всяка зодия от ретроградния Марс:

Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти