Трите зодии, на които новолунието в Стрелец ще повлияе най-леко

жена жени колело есен мода палто
Снимка: iStock

Ах, сезонът на Стрелеца — времето от годината, когато едночасовите философски разговори са обичайно явление, а пътуванията в последния момент са неизбежни. След интензивен сезон на Скорпион, Слънцето, преминаващо към този безгрижен, весел огнен знак, ще бъде глътка свеж въздух, тъй като оптимизмът и желанието за приключения стават основни приоритети.

Тази енергия ще достигне своя връх на 24 ноември, когато Слънцето и Луната се съединят в този знак, официално възвестяваща тази спонтанна, ориентирана към свободата енергия в космоса. Но въпреки че може да звучи като забавно приключение, не всеки ще се възползва от тази енергия. Новолунието през ноември в Стрелец ще засегне най-малко тези три зодиакални знака - но пък те няма да се оплакват от това.

Ноемврийското новолуние е свързано с обмисляне на това какво е възможно, когато си позволите да мечтаете без ограничения или граници. С Юпитер, управителят на този знак, намиращ се директно в Риби, ще бележи време за много хора да продължат напред с надеждите и мечтите, които може да са били забавени, докато Юпитер беше ретрограден от 28 юли. Въпреки това, тъй като новолунието ще се появи в тъмните домове на наталните карти на определени знаци, тази енергия може да е малко по-земна. Всеки от тях ще бъде насърчен да погледне задкулисните си дела, вместо да бъде в центъра на вниманието и събитията.

Ето кои са трите зодии, които са най-малко засегнати от ноемврийското новолуние в Стрелец:

Зодиите, които ще усетят най-леко новолунието в Стрелец

А тук си припомнете ► Новолунието в Стрелец ще повлияе най-силно на тези 4 зодии

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти