Хаосът продължава: 3 планети са РЕТРОГРАДНИ през ноември

жена астро планети космос
Снимка: Istock

Ноемврийската астрологична прогноза не е толкова хаотична, колкото беше тази за октомври, но все пак ще се случат някои астрологични събития, които със сигурност ще ни "завъртят главите". С ретроградния Марс, който вече се е развихрил напълно, мотото на новия месец ще бъде да се движим бавно и полека, да опипваме почвата и да търсим яснота в детайлите.

Но освен Марс, още две планети ще бъдат ретроградни през ноември, но тъй като са по-далече от Слънцето, влиянието им няма да се усеща толкова силно. Както вече казахме, цели 3 планети ще са ретроградни през този месец, но звездата на шоуто определено ще бъде Марс, така че се пригответе за много размисли, особено когато става въпрос за конфликти, конфронтации и изобщо за комуникация.

Кои планети ще бъдат ретроградни през ноември 2022?

Общо 3 планети ще бъдат ретроградни този месец, но две от тях са "външни планети". Това са Уран и Нептун. Те са ретроградни по няколко месеца годишно, така че този период не е нищо необичайно з атях. Марс обаче, е единствената персонална планета, която ще бъде ретроградна през ноември. Марс е ретрограден веднъж на всеки 2 години, а това значи, че влиянието му ще бъде наистина голямо.

Какво да очакваме от ретроградните планети през ноември 2022?

Марс, Уран и Нептун ще бъдат ретроградни през ноември, но само Марс ще ни носи значими последствия.

Вижте какви са те за всеки знак от зодиака тук:

Как ретроградният Марс ще повлияе всяка зодия

Марс е планетата, която управлява действието, утвърждаването и стремежа, и когато е ретрограден, има тенденция да забавя нашите усилия. В променливия въздушен знак Близнаци, Марс се интересува от предприемане на действия, когато става въпрос за комуникация, идеи и мнения, но е много вероятно да се случат някои "ретроградни недоразумения", ако говорим за комуникация.

Внимавайте как използвате думите си и видовете информация, която споделяте с другите. Ретроградният Марс е добър момент да забавите темпото и да обмислите мненията и идеите, които споделяте, за да сте сигурни, че няма да възникне някакво объркване, а ще вървите напред.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти