Кой е най-късметлийският ден за всяка зодия през празничния сезон?

жена зодии астрология сняг празничен сезон
Снимка: iStock

Ваканционният сезон е белязан от този на зодия Стрелец, който заедно с Юпитер носи радост, изобилие и оптимизъм от 22 ноември.

Управляващата планета на Стрелеца - Юпитер, навлиза директно във визионерския знак Риби на 23 ноември, като стимулира творческата нагласа и пробужда въображението – а това може да бъде полезно при избора на подаръци.

Този прилив на енергия ни призовава да се отървем от тежестите и да се подготвим за ново начало точно преди Слънцето да премине в трудолюбивия сезон на Козирога и да настъпи моментът на зимното слънцестоене.

Хирон, астероидът, който отпраща към дълбоки рани, се насочва към мощния Овен, което дава увереност да се освободим от болката, която витае преди празниците.

Очаква се 3 декември да бъде късметлийски ден за всички зодии заради завръщането на мечтателния Нептун у дома в Риби. Според астролога на Bustle Лорън Аш „ще мечтаем за всички начини, по които светът може да покаже повече съчувствие и доброта към тези от нас с по-малко късмет, и по които ни позволява да измислим как да променим света към по-добро.“

И докато нямаме търпение да дойдат празничните дни с коледно настроение и подаръци, е добре да знаем кой ден от празничния сезон ще бъде най-щастлив за нашия зодиакален знак, за да извлечем максимума от този момент!

Научете в галерията тук коя е вашата благоприятна дата:

Късметлийските дни на зодиите през празничния сезон

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти