Според астролозите: това ще са най-подходящите дати за сватба през 2024

сватба булка
Снимка: iStock

Навлизането в нова година може да бъде малко неспокойно, тъй като има толкова много неизвестни за това, което предстои. За щастие, винаги можем да се обърнем към звездите за насоки, като започнем с известна яснота кога да се оженим, ако сме планирали такава важна стъпка в живота си през новата година.

Според астроложката Стина Гарбис има пет космически благословени дни през 2024 г. за сключване на брак, така че ако не искате да рискувате ретроградност и злощастни обстоятелства да развалят големия ви ден, може да ги имате предвид.

Независимо колко време отделяте за планирането на сватбата си, винаги могат да възникнат непредвидени ситуации. От лошо време и проблем с кетъринга до това, че кумът е забравил пръстените. Затова избирането на сватбения ви ден в зависимост от астрологичния календар може да се окаже доста добра идея.

Според астроложката Стина Гарбис най-добрите дни за сключване на брак през 2024 г. съвпадат с пресичането на Венера, планетата на любовта, романтиката и красотата, с Плутон, планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в някои от тези дни, тъй като е „много благоприятен знак за големи празненства и щастие“.

Ако сте готови да си изберете дата за вашата сватбена церемония или искате да знаете дали вашият сватбен ден е в хармония с планетите и звездите, продължете да четете в галерията: 

Най-добрите дати за сватба през 2024 според астролозите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти