Затъмнението на кървавата Луна ни води към съдбата ни: как мистичната им енергия ще се отрази на всяка зодия

кървава Луна пълнолуние лунно затъмнение
Снимка: iStock

Готови или не, сезонът на затъмненията настъпи с пълна сила. Влезте в този период с благодарност и желание да продължите напред. Има две основни разбирания по време на Пълнолунието и лунното затъмнение в Телец на 19 ноември. Луната, която управлява нашата интуиция и емоции, ще бъде във фиксиран знак Телец, противопоставяйки се на Слънцето във фиксиран знак Скорпион. Тези планетарни подравнявания ни призовават да направим равносметка на активите, ресурсите и силните си страни. Може да сме склонни да държим на определени преживявания, хора и спомени, които сме натрупали през годините.

Хаосът е просто катализатор за радикална промяна, която да се прояви в живота ни. Точно като Големия взрив – ако позволите на еволюцията си да се развие, ще се появи красива нова вселена.

Не се срамувайте да пуснете това, което трябва да си отиде, особено по време на затъмнение! Вселената ще помогне на ръката ви да разхлаби хватката си и ще пуснете това, което вече не е предназначено да остане във вашия живот.

По време на това затъмнение, за разлика от Слънцето и Луната, които са във фиксирани знаци, Северният и Южният възел на Луната са в променливи знаци. Въпреки че сме свикнали и вероятно дори се чувстваме комфортно с нашите настоящи навици, променливата енергия от това затъмнение ще ни предизвика да се придвижим към нови територии и голямото неизвестно. Няма нужда да насилвате нищо, когато има затъмнения. Просто се усмихнете и се приближете към Вселената с отворен ум и вяра за чудо!

Ето какво да очаква всяка зодия от пълнолунието и затъмнението днес:

Какво да очаква всяка зодия от затъмнението на кървавата Луна

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти