Затъмнението на кървавата Луна ще промени живота на тези 4 зодии

кървава супер луна пълнолуние
Снимка: iStock

Подгответе се, защото сезонът на затъмненията официално настъпи. В астрологията затъмнението е нещо повече от явление в небето – то е предвестник на неизмерима промяна.

Едно затъмнение има тенденцията да „затъмни“ нещата от живота ви, проправяйки пътя за нещо ново и неочаквано. Въпреки че интензивността на затъмнението може да ви нанесе космически удари, можете да сте сигурни, че винаги има скрита цел зад неговото въздействие. В крайна сметка затъмнението активира лунните възли, което ви доближава до съдбата ви. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от лунното затъмнение на кървавата Луна този месец, може да се изправите лице в лице със съдбата си.

На 19 ноември ще се случи частично лунно затъмнение заедно с пълнолунието. Това лунно затъмнение на кървава Луна ще се проведе в заземения, издръжлив и търпелив земен знак Телец, поставяйки началото на сезона на затъмненията. Второто затъмнение ще бъде слънчево и ще се случи на 4 декември в огнения знак Стрелец.

Това предстоящо затъмнение е първото, което ще се случи по оста Телец-Скорпион, като стартира цикъл на промяна, който ще продължи през следващите две години. От една страна, тази ос се занимава с това, което притежавате (Телец) и как избирате да споделяте тези притежания (Скорпион). Докато тези затъмнения се разгръщат, може да откриете, че поставяте нови граници, развивате по-дълбоко самочувствие и научавате истинското значение на интимността.

Ето защо предстоящото затъмнение ще бъде особено значимо преживяване за тези 4 зодии:

Животът на тези зодии ще се промени по време на затъмнението на кървавата Луна

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти