Сезонът на Скорпиона е време за осъзнаване и ново начало: какво да очаква всяка зодия

зодии зодия хороскоп астрология Скорпион
Снимка: iStock

На 24 октомври Слънцето се премести от Везни и се потопи в дълбините на Скорпиона! Сезонът на Везните беше чудесен за създаване на нови връзки и подобряване на отношенията, но също така ни направи и малко повърхностни. Скорпионът е свързан с интензивност, страст и интимност, така че ​​правите най-дълбоките си връзки дори още по-силни – няма нищо повърхностно в този период.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват под емоционалното влияние на сезона на Скорпиона, докато фиксираните знаци Телец, Лъв и Водолей ще имат доста натоварен месец.

Скорпионът е една от най-сложните зодии в зодиака. Това е воден знак, управляван от горещия Марс, и също така е фиксиран и не се съчетава с подвижната, течна природа на водата. Помислете за тенджера с къкреща вода – не съвсем вряла, но все пак достатъчно гореща, за да ви изгори. Поговорката „Тихите води са най-дълбоки“ описва добре Скорпиона – този знак никога не би ви позволил да го видите как се мъчи, но под повърхността му има забележителна дълбочина. Без значение какъв е вашият собствен знак, вие усвоявате тази енергия точно сега. Чувствате се по-емоционални, изследвате най-вътрешното си Аз и ставате по-усамотена личност.

С цялата тази страстна, емоционална енергия, която се случва, ще бъде лесно да се осъзнаете. Може дори да се чувствате параноични да се отваряте към други хора, защото се страхувате, че може да не харесат това, което сте всъщност. Това не е смисълът на сезона на Скорпионите!

Откривате нови неща за себе си – както добри, така и лоши, и от вас зависи да се потопите дълбоко, да отбележите добрите си качества и да се опитате да намерите решения за чертите, които не харесвате в себе си. След като го направите, тогава можете да прегърнете дълбоките, интимни връзки, които търсите, и може да почувствате истинско обвързване с вашия специален човек.

Сезонът на Скорпиона е време на трансформация и точно сега е моментът да направите положителни, конструктивни промени. Ето какво да очаквате от периода според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Скорпиона

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти