Само три планети ще бъдат ретроградни през ноември, но хаосът и опасността дебнат зад всеки ъгъл

планети космос
Снимка: iStock

Когато една планета започне да се движи назад през зодиака, можете спокойно да предположите, че тя е в ретроградно движение. За щастие, само три планети ще бъдат ретроградни през месец ноември, което означава, че ще се отпуснете малко от цялото това напрежение.

Ретроградите през ноември ще са като детска игра в сравнение с миналия месец. През октомври изживяхме най-прословутата и объркваща ретроградна планета от всички: ретроградния Меркурий.

През октомври е също така Плутон, Сатурн и Юпитер приключиха ретроградите си и се върнаха към директното си движение. Това означава, че през ноември може да почувствате, че нещата най-накрая започват да се движат напред до известна степен, особено ако през последните няколко месеца сте се чувствали в застой.

Въпреки това че ретроградната енергия изглежда слаба този месец, не означава, че ноември ще бъде напълно безпроблемен. С лунното затъмнение в Телец, което се очаква на 19 ноември, може да откриете, че все още цари много хаос. В астрологията затъмненията имат тенденция да предизвикват драстични и неочаквани промени. Тъй като това затъмнение ще се случи само на четири градуса от Северния възел в Близнаци, то има силата да ви приближи към съдбата ви, което може да доведе до много внезапна и постоянна промяна на плановете. Прегърнете това, което ви носи това затъмнение, защото съдбата се намесва.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни през ноември и как ще ни повлияят >>>

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти