Край на ретроградния Сатурн: как ще се промени животът на всяка зодия

Сатурн планета планети космос астрология
Снимка: iStock

Какво първо ви идва наум, когато чуете думата „ретрограден“? Ако ви кара да искате да избягате на момента, не сте сами. Докато Меркурий е ретрограден три пъти годишно, то Сатурн обръща движението си по-рядко – само веднъж в годината, но това има тенденцията да прави ефекта му много по-интензивен.

Сатурн е планетата на дисциплината, ограниченията и границите и е ретроградна от 23 май, което затруднява изграждането на структура в живота ви. Сатурн най-накрая започва да се движи директно на 10 октомври, така че можете да въздъхнете с облекчение, тъй като краят на ретроградата му тази година ще повлияе значително на всеки зодиакален знак.

Когато планетите се движат директно и с нормалната си скорост, нещата, свързани с конкретна планета, са склонни да следват доста линеен, прогресивен път. Когато планетите започнат да се забавят и да стават ретроградни, това определено може да разтърси нещата, особено при планета като Сатурн. За щастие, Сатурн беше ретрограден във Водолей – неговият управляващ знак, така че беше на позната територия. Домът, който Водолеят управлява във вашата рождена карта, преживява много сътресения и обрати през последните няколко месеца. Сега е моментът най-накрая да продължите напред.

Ето как всяка зодия ще бъде повлияна от директния Сатурн:

Как директният Сатурн ще промени живота на всяка зодия

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти