Дениз Чакър – актриса, фотограф и още нещо…

Дениз Чакър – актриса, фотограф и още нещо…
Снимка: Diema Family

Българските зрители я познават като злата Ферхунде от „Листопад”. От скоро пък е целомъдрената Ифет в едноименния сериал на Диема Фемили.

В реалния живот обаче, освен една от най-известните турски актриси, Дениз Чакър е мечтател фотограф и както тя обича да се определя – „чувствителна, забавна и практична жена”, вярваща в любовта, въпреки преживените неуспехи.

Още от малка Дениз много обича да имитира. Именно това като че ли предопределя пътя ѝ – тя завършва актьорско майсторство в университета Хаджеттепе в Анкара, след което не губи и минута време.

Решава, че трябва да се премести в Истанбул, за да има повече шансове за успех. Подготвила си хубаво CV с красиви снимки и подробна автобиография.

Занесла го в някои от най-големите истанбулски агенции, но като се върнала в Анкара, осъзнала, че не е оставила телефон и мейл за обратна връзка. Така се наложило да звънни наред във всички агенции, за да остави свой контакт.

Лекият фалстарт обаче бързо преминава в стремглаво развитие на актьорската ѝ кариера. Първата ѝ роля е в сериала "Ако жената иска". Звездният ѝ миг идва благодарение на злата Ферхунде в „Листопад” – образът, който ѝ спечелва световна слава, носи ѝ награда за поддържаща женска роля и едновременно с това за дълго време я „дамгоса” с етикета „зла жена”.

И до днес продължават да я наричат „най-обичаната лоша жена”.

Въпреки че една от най-известните и обичани турски актриси обаче, Дениз Чакър мечтае за… фотографска изложба. Успоредно с актьорството, другата й голяма страст е фотографията.

Тя вече има хиляди снимки и няколко проекта за фотоизложби. В един от тях мечтае да събере фотографиите, които е правила на всички свои колеги от "Листопад", но не по време на работа, а извън снимачната площадка.

В друг проект иска да подреди снимки, в които е запечатала мимики и жестове на актьори, докато озвучават филми.

Освен за фотографски изложби, мечтае и за още нещо – за любов. "Можеш да получиш всичко в живота, ако положиш усилия. Но любовта не е нещо, което можеш да спечелиш или да си върнеш, полагайки усилия.

Затова е най-ценното чувство на света", признава актрисата.

Още новини за едни от най-обичаните актьори и най-интересните романтични сериали може да намерите в напълно обновения сайт на Diema Family.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти