Рецептата на Мартина Петрова от "Черешката на тортата": Брауни

"Черешката на тортата" определено ни е едно от любимите предавания, затова следим с интерес новите епизоди на кулинарното шоу.

Днес ще ви представим рецептата на модела Мартина Петрова, с която тя изненада своите гости:

Необходими продукти:

300 гр. шоколад
150 гр. масло
8 средно големи яйца
350 гр. захар
300 гр. брашно
20 гр. бакпулвер

Начин на приготвяне:

1. Фурната се загрява на 180°С.

2. На водна баня се разтопяват шоколада и маслото.

3. След получаване на хомогенна смес се оставя да се охлади на стайна температура.

4. В отделна купа, до получаване на лека пухкава смес се разбиват яйцата и захарта.

5. В отделен съд смесете сухите продукти – брашното и бакпулвера.

6. Към яйчената смес добавете шоколадовата. Докато разбърквате внимателно добавяте и брашното и бакпулвера.

7. Разбърквате до получаване на хомогенна смес и печете в загряната фурна в тавичка, предварително намазана с масло.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти