Рецептата на Васил Гюров от "Черешката на тортата"

Новият сезон на предаването "Черешката на тортата" започна и неговият 4-ти звезден готвач тази седмица е създателят на легендарната група „Ревю“ Васил Гюров.

Той поднесе на своите гости рапани по коралски, а рецептата можете да изпълните и вие сами вкъщи.

Всички необходими продукти и техниката на приготвяне вижте долу:

Рапани по коралски

Необходими продукти:

400-500 гр. рапани
2глави лук
½ ч. ч. бяло вино
½ ч. ч. бира
олио
червен пипер
къри
сол (на вкус)

g
Снимка: Черешката на тортата/ Thinkstock

Начин на приготвяне:

Рапаните се изчистват и се нарязват на кубчета. В дълбок тиган леко се задушава лукът с малко олио. Към него се добавят рапаните и чаена чаша бяло вино. Разбърква се докато се смесят ароматите, след което се добавят бирата, къри и червен пипер на вкус. Готви се до готовност като от време на време леко се разбърква.

Препоръчително е ястието да се сервира в купички.

g
Снимка: Черешката на тортата/ Thinkstock

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент