Рецептата на Васил Гюров от "Черешката на тортата"

Новият сезон на предаването "Черешката на тортата" започна и неговият 4-ти звезден готвач тази седмица е създателят на легендарната група „Ревю“ Васил Гюров.

Той поднесе на своите гости рапани по коралски, а рецептата можете да изпълните и вие сами вкъщи.

Всички необходими продукти и техниката на приготвяне вижте долу:

Рапани по коралски

Необходими продукти:

400-500 гр. рапани
2глави лук
½ ч. ч. бяло вино
½ ч. ч. бира
олио
червен пипер
къри
сол (на вкус)

g
Снимка: Черешката на тортата/ Thinkstock

Начин на приготвяне:

Рапаните се изчистват и се нарязват на кубчета. В дълбок тиган леко се задушава лукът с малко олио. Към него се добавят рапаните и чаена чаша бяло вино. Разбърква се докато се смесят ароматите, след което се добавят бирата, къри и червен пипер на вкус. Готви се до готовност като от време на време леко се разбърква.

Препоръчително е ястието да се сервира в купички.

g
Снимка: Черешката на тортата/ Thinkstock

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент