3 рецепти за топли зимни супи, които гонят настинките и вирусите

Зимата е период, в който организмът ни се нуждае от по-витаминозна храна, тъй като сме с намалени защитни сили, а вирусите ни атакуват отвсякъде.

В сезона на настинките и грипа ни трябват мощни средства, с които да повишим имунитета си и да се преборим ефективно с възпаленията на горните дихателни пътища.

Без съмнение едни от най-лечебните и вкусни съюзници в борбата с грипните състояния са полезни зимни супи. Да се фокусираме по-конкретно върху пилешката супа. Специалистите вече доказаха, че когато е приготвена с крехко пилешко, целина, пащърнак, моркови, тя действа противовъзпалително и успешно потушава неприятните симптоми, с които често се сблъскваме в най-студеното време в годината.

Не си мислете обаче, че пилешката супа е единствената полезна вкусотия срещу настинка, която ще се грижи за доброто ви здраве в студените дни.

В галерията ни ще откриете още три много полезни супи, които задължително трябва да присъстват във вашето меню през зимата. Приготвяйте по-често, за да се чувствате добре.

Към рецептите >>>

5 задължителни полезни храни за студените месеци

Не пропускайте да следите специалната ни категория ВКУСНО за още много кулинарно вдъхновение!

Още рецепти за супи:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти