
Техники
Избери категория
-
Техника – тънкостите на масленото тесто
Богато и ронливо, масленото тесто, наричано pâte brisée на френски... -
Техника "меренге" за сладки целувки
Целувката, този лек и ефирен сладък шедьовър от белтъци и захар, има зад гърба си дълга история.... -
Вкусни домашни кроасани
Според историята кифличката с форма на полумесец е измайсторена във Виена по повод победата на... -
Техника - домати конкасе
Кулинарната история и етимологията мълчат по въпроса защо фината френска техника за грижливо... -
Техника - Печене в хартия
En papillote е класическа готварска техника, при която по време на разцвета на френската висша ... -
Домашна шунка
Необходими продукти: 1 кг свинско бонфиле или контрафиле (голяма или малка рибица) 1 кг сол за...