
Техники
Избери категория
-
Хляб с мед и розмарин
Пресният хляб с остър аромат на квас е красиво допълнен със средиземноморския дух на розмарина.... -
Техника за домашен доматен сос
Необходими продукти: 1 кг. домати Шепа пресен босилек 3-4 скилидки чесън, обелени и почистени 4-5... -
Как се прави кьопоолу
В Турция köpoğlu се нарича богата салата от едро нарязани пържени или печени патладжани, чушки ... -
Сладко от динени кори
Необходими продукти: кора от диня 2 кг захар - 2.5 кг вода - 1.5 л лимони - 2... -
Мед от диня
Необходими продукти: Диня – 10 кг Начин на приготвяне: Дините се разрязват на... -
Универсален аржентински сос
Този сос е подходящ за подправяне на всякакви ястия: салати, картофи, ориз, барбекю, пици, спагети...