Спечелете шопинг ваучер на стойност 100 лева с Edna.bg и Великолепните 5

Ето, че приключи и третата мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“.

В мисия „Аз съм“ ментор на момичетата бяха life coach-овете Гергана Павлова и Пламен Петров. След като в мисиите до момента момичетата работиха върху себе си, в мисия „Аз съм“ те трябваше да работят върху „тук и сега“ и да се придвижат колкото могат по-напред в тяхната собствена „скала на щастието“.

Всяка една от дамите положи максимални усилия да се справи с поставените индивидуални задачи по време на седмичната мисия, затова не закъсня и заслужената награда за всяка една от тях.

А какво би могло да зарадва една жена повече от пазаруване по женски и ваучери за дрехи, обувки и козметика? Именно това бе специалната награда, която екипът на „Великолепните 5“, “Mall of Sofia” и “L’Oreal” бяха подготвили за Тери, Ина, Маги, Зори и Злати.

В избирането на дрехи и обувки те бяха напътствани от стилист-консултантът на “Mall of Sofia”, Антония Йорданова, която им даде истински ценни съвети за индивидуалния им стил на обличане и подходящите за тях дрехи.

„Това е супер приятна изненада! Първо за задача виждаш себе си в едно огледало, а след това наградата ти е да отидеш да се поглезиш“, казва Тереза.

„Като човек, който прекарва времето в автосервиз само с мъже, не се чувствах на 100% ОК, но признавам, че наградата е заслужена за всяка една от нас и в супер“, признава пък Маги.

Злати пък с усмивка споделя че за нея е бил един истински ужас да пазарува с още 4 жени в мола, но е успяла все пак да открие своя тоалет, който сега остава само да съчетае и комбинира правилно.

„За мен основното вдъхновение напоследък е да вляза в романтичния стил, обичам по-еклектичните визии и се радвам, че открих това, което търся! Не знам къде планирам да си разходя новите дрешки, но със сигурност ще е някъде, където има много тестостерон!“, в типичния си хумористичен стил признава Ина.

Зори също е открила най-страхотната рокля за себе си и споделя, че тъй като жените по рождение са шопинг маниачки, е хубаво за всяка една жена да открадва малко време да излезе с приятeлки, да напазарува, или дори само да разгледа.

„Великолепните 5“ получиха още подаръци на финала на мисия „Аз съм“, а именно декоративна козметика от L’Oreal и имаха на разположение консултант, който да им даде съвети за цялостната им визия. Момичетата признават, че са научили много трикчета за гримиране и са много доволни от съветите, които са получили.

А сега Edna.bg и "Великолепните 5" дават възможност на Edna от вас да спечели специална награда: шопинг ваучер за Mall of Sofia на стойност 100 лева!  

Какво трябва да направите?

Регистрирайте се в Edna.bg с потребителското си име и парола. (Ако нямате регистрация в сайта - направете си такава лесно и бързо ТУК

За да се включите в играта, вие трябва да имате навършени 18 години и да оставите коментар под тази статия с отговор на въпроса: Коя от 5-те участнички във "Великолепните 5" признава, че благодарение на стилист-консултанта Антония Йорданова си е харесала дреха, която не би погледнала иначе?

Даваме ви малък жокер: верният отговор с името на участничката можете да намерите между 5-тата и 6-тата минута на видеото.

Играта продължава от днес, 25.06, до 23:59 ч. на 29.06 (сряда), а победителят, който ще спечели шопинг ваучер за Mall of Sofia на стойност 100 лева, ще бъде избран на лотариен принцип и ще бъде обявен на 30.06.2016 г. чрез статия в Edna.bg.

Организаторът ще се свърже с победителя чрез имейл в тридневен срок след обявяването му, за да му даде повече подробности за реализирането на наградата. За целта той ще използва имейл адреса, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.

Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата. Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата.

Участникът, с публикуването на своя коментар в сайта Edna.bg, потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на играта.

Организаторът си запазва правото при невъзможност на участникът да получи своята награда, да избере нов победител. Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

Организатор на играта е Нетинфо АД.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти