Странният хранителен навик на крал Чарлз, който ще ви изненада

Хранителните навици на Чарлз III изненадват не само придворните, но и диетолозите. Привичките му обаче позволяват на Негово Величество да не забавя темпото при изпълнение на служебни задължения. 

Кралските особи често трябва да коригират ежедневните си навици, за да отговарят на ритъма им на живота. Това се случи и с Чарлз III. Всъщност кралят е развил хранителни навици, които му позволяват да поддържа максимална производителност от много години, още преди да заеме трона. 

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

Принцът на Уелс винаги е бил известен като един от най-трудолюбивите членове на кралското семейство. Принцеса Ан също се посвети изцяло на обществена служба от 18-годишна възраст. Брат и сестра винаги заемат първите две места по брой проведени работни срещи за година. И двамата трябва винаги да поддържат мобилност и добро здраве. Как Негово Величество успява да се придържа към натоварения график? 

Според нови твърдения от кралски източник Чарлз никога не обядва и избягва да пие допълнително вода между храненията. Монархът спазва тези правила, за да не се налага да губи време в почивки за хранене и ходене до тоалетната, което кара хората да чакат. 

Кралска диета: Ето любимите храни на крал Чарлз

The Telegraph пише, че след закуска от плодове, ядки, семена, рохко сварени яйца и чаша чай, кралят не яде до 17 часа. След това пие чай със сандвичи или торта (казват, че монархът често избира плодова торта). 

Експертите поставят под съмнение правилата на Чарлз III, тъй като хроничната дехидратация може да повлияе на бъбречната функция и да увеличи риска от образуване на камъни, както и да доведе до запек и увреждане на мускулите.  

Планът след смъртта на крал Чарлз Трети

Персоналът на монарха обаче яростно критикува навика му да отказва обяд, тъй като служителите, придружаващи Чарлз по време на официални срещи и обиколки, също нямат право на обедна почивка. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти