"Влюбена съм!": Камелия призна чувствата си към участник от Hell's Kitchen 6 след отпадането си

И в тазгодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen напрежението може да се среже с нож, но се оказва, че някъде между предизвикателствата в кухнята са успехи да се прокраднат и искрите на любовта. 

Участничката Камелия, която отпадна в последния епизод на предаването, изненада зрителите на „На кафе“ с неочаквано признание - Чоткин е завъртял главата ѝ в предаването.

„Той е най-прекрасният мъж, с който съм се запознавала. Нямам търпение да се видим в реалния свят. И мога да кажа, че съм влюбена. Смятам, че срещнах голямата си любов в този риалити формат. Именно Чоткин е и моят фаворит за голямата награда. Знам, че ще я спечели!“, разкри Камелия.

Тя сподели също за отношенията ѝ с шеф Ангелов и неговата нова „любимка“ Мони. „Много исках да вляза в Hell’s Kitchen и се радвам, че това се сбъдна. Смятам да продължа само напред в кулинарията“, сподели Камелия, която беше една от хоби готвачите с най-големи амбиции да стигне до финал.

„Мисля, че това, което не ми достигна, за да продължа, беше спортната злобата. Въпреки че бях замесена в скандали в шоуто, никога не съм ги инициирала. Защитавах своята позиция, защото въпреки че съм на 20 години, трябва да имам гласност. Исках да разкрия повече характер и енергия в Кухнята на Ада, но нямах нужното време за това. Определено имаше отношение към мен заради възрастта ми“, казва също Камелия и признава, че не е повярвала каква първа чиния е успяла да предаде. „Много ми хареса как изглеждаше, беше цветна и красива.“

Камелия сподели, че въпреки желанието си не е успяла да се превърне в любимка на шеф Анеглов. Твърди, че Мони я е изпреварила. „Смятам, че тя е бижу, което трябва да блесне!“

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти