Спомени от миналото: Ще познаете ли звездите от Hell's Kitchen като деца?

Вчерашният епизод на кулинарното риалити Hell's Kitchen ни показа всякакви емоции - от радост до гняв. Безспорно обаче един от най-милите моменти беше началото на съревнованието между отбора на сините и златните, когато зрителите успяха да видят снимки от детството на звездите в тазгодишния сезон на Hell's Kitchen и да чуят съкровените им спомени от най-щастливите години.

Това завръщане в миналото беше в тон с предизвикателството, пред което се изправиха двата отбора. Те трябваше да впечатлят шеф Ангелов, приготвяйки любимите си закуски от детството.

Това неминуемо доведе до прекрасни спомени за баби, ваканции на село и семейни почивки, които разведриха атмосферата след като напрежението ескалира заради конфликт между Гатьо и Керан.

►Първи сериозен конфликт в Hell's Kitchen: Гатьо се нахвърли на младия Керан

Някои се справиха перфектно с поставената задача да приготвят любимите си закуски от детството, други удариха на камък. Въпреки че мъжете по-рано триумфираха в предизвикателството за приготвяне на баница в село Световрачене, те не успяха да победят звездния отбор. Златните блеснаха с оригинални и вкусни рецепти, вдъхновени от техните баби и майки, и се спасиха от елиминация. 

Предлагаме ви да разгледате в галерията детските снимките на звездите от отбора на златните в Hell's Kitchen и да научите какви са техните кулинарни спомени от детството. Това би накарало всеки от нас да се върне към своето собствено детство и да усети отново онзи позабравен уют!

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти